‌​

BLOG

Güncel Kalın.

24.01.2024 TARİHLİ 2024 GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ VE GÖREVDE YÜKSELME SINAVLARI SORU BANKASI - 2024 GÜMRÜK MÜŞAVİR YARDIMCILIĞI SINAVI SORU BANKASI KİTAPLARIMIZDAKİ GÜNCELLEMELER

Kitabımızın 258.sayfası 4ncü soru a şıkkında geçen defterdarlıkça ibaresi yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığınca şeklinde değiştirilmesi gerekmektedir. (ORTAK)

Kitabımızın 259. Sayfası 9ncu soru c şıkkında geçen Defterdarlık ibaresi yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı şeklinde değiştirilmesi gerekmektedir. (ORTAK)

Kitabımızın 259. Sayfası 10ncu soruda geçen  defterdarlık bütçesinden ibaresi yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı bütçesinden şeklinde değiştirilmesi gerekmektedir. (ORTAK)

Kitabımızın 261. Sayfası 17ncu soru a şıkkında geçen defterdarlıkça ibaresi yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığınca şeklinde değiştirilmesi gerekmektedir. (ORTAK)

Kitabımızın 261. Sayfası 17ncu soru d şıkkında geçen  defterdarlık ibaresi il özel idarelerinde şeklinde değiştirilmesi gerekmektedir. (ORTAK)

Kitabımızın 261.sayfası soru 19 C D E şıkları aşağıdaki gibi değiştirilmesi gerekmektedir.(ORTAK)

C) III, IV ve V

D) I, II ve V

E)  I, IV ve V

Kitabımızın 639.sayfası 62nci soru a şıkkında geçen defterdarlıkça ibaresi yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığınca şeklinde değiştirilmesi gerekmektedir.   ( BU HUSUS SADECE GM GYS SORU BANKASINDA MEVCUT)


7/24 İletişim Hattı