‌​

KTG Eğitim

KTG Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, 2010 yılından itibaren 1000’i aşkın kişiye Gümrük Mevzuatı eğitimleri veren Kutluhan TANISALI tarafından 2017 yılında kurulmuştur. 

KTG Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, Gümrük, Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin temel ihtiyacı olan Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Sınav Hazırlık eğitimleri, Gümrük Müşavir Yardımcılığı Kursu, Gümrük ve Dış Ticaret Mevzuatı eğitimleri ve Gümrük Tarife eğitimleri düzenlemektedir.

Kurumumuz bireylerin bu alanda ihtiyacı olan eğitim, mesleki yayın ve danışmanlık ihtiyaçlarını doğru bir şekilde analiz ederek, doğru zamanlama ile etkin eğitimlerle karşılamayı ve başarılarını arttırmayı hedeflemektedir. 

Herkese Teşekkür Ederiz

Ktg Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri kursiyerlerine en iyi hizmeti vererek, referans sistemi ile çalışan bir kurum olmuştur. Bizi bu günlere taşıyan tüm kursiyerlerimize sonsuz teşekkürü bir borç biliriz. Aldığımız tüm olumlu eleştirilerin yanında, bizleri olumsuz yönde eleştirerek, gelişmemizi sağlayan ve bizi takip eden kursiyerlerimize teşekkür borcumuzu hiçbir zaman unutmuyoruz. 

7/24 İletişim Hattı